VMBO - examenbundels en samengevat

HAVO - examenbundels en samengevat

VWO - examenbundels en samengevat

Bestel jouw Examenbundels 2016-2017

Alles voor een geslaagd eindexamen

Gratis verzending vanaf €20,-  |  30 dagen bedenktijd  |  Vandaag besteld, morgen in huis  |  Veilig betalen
×

Examenbundels bestellen

Alle voordelen van examenbundels bestellen op een rij:
Stapelkorting: 10% bij 2 boeken en 15% bij 3+ boeken!
Volledig assortiment Examenbundels
Ook tweedehands Examenbundels
Examenbundels €15,50 & Samengevat €13
Gratis verzending boven €20,-
Vandaag besteld, morgen in huis
Uitstekende service van bol.com

Bestel examenbundels direct samen met jouw andere aankopen bij bol.com!

Koop bij bol.com

Samengevat bestellen

Samengevat bestellen voor vwo, havo of vmbo is een tactische zet als je in je examenjaar zit maar ook in het jaar ervoor. Om te slagen moet jij een perfecte samenvatting hebben die compleet, duidelijk, overzichtelijk en goed is. Samengevat is zo'n samenvatting van alle onderwerpen van jouw centraal examen en schoolexamens. Om zelf een samenvatting van deze kwaliteit te maken lukt veel scholieren niet, bovendien heb je daar ook niet genoeg tijd voor om dat voor al jouw vakken te doen. Samengevat betellen voor al jouw vakken of in ieder geval jouw profielvakken en de vakken die jij lastig vindt is daarom een goed idee. Bereid jezelf goed voor op je tentamens en examens en lees dus de samengevat boeken van jouw vakkenpakket. Ze zijn in goedkoop te bestellen en zeer nuttig. Leraren en scholen bevelen Samengevat, maar ook zeker de examenbundels van harte aan. Juist omdat de Samengevat boeken zo omvattend en compleet zijn maakt het een perfecte voorbereiding op jouw examen waardoor je soms niet eens al die hoofdstukken in jouw gewone schoolboeken hoeft door te lezen voor je examen. Een Samengevat is veel nuttiger om te lezen en je bespaart bovendien veel tijd. Als je dan ook nog examenopgaven gaat oefenen uit de examenbundels van jouw vakken dan kan je bijna niets meer aan jouw voorbereiding voor het examen verbeteren. Ook daarom zijn zo veel leraren en scholen voorstander van de examenbundel en Samengevat. Ga dus gewoon die examenbundel en samengevat bestellen en ga met een goed gevoel de examens in!

Samengevat bestellen in 4/5 vwo, 4 havo en 3 vmbo

Zit je nog niet in je examenjaar? Een samengevat bestellen is dan net zoals een examenbundel bestellen al erg handig. De samengevat helpt jou goed ter voorbereiding van jouw tentamens. Alle hoofdstukken die jij uit je schoolboeken moet leren voor het schoolexamen of tentamen staan netjes in de samengevat en examenbundel gerangschikt als aparte hoofdstukken zodat jij je kan focussen op die hoofdstukken in de Samengevat. Daarnaast kan je in de examenbundel alvast oefenen met examenopgaven en daarbij krijg je dan goede uitleg waarom het dat antwoord moet zijn. In veel tentamens op middelbare scholen worden enkele opdrachten direct uit de examenbundel geplukt en dus gewoon op jouw tentamen gevraagd. Als jij die al een keer hebt opgelost dan moet dat op je tentamen natuurlijk zorgen voor een hoger cijfer!

Samengevat kopen

Bestel Samengevat en ook examenbundels kopen is erg handig. Vraag ook je ouders of ze de boeken voor je willen betalen, ook al zijn ze niet zo duur. In één keer slagen doordat je van de vakken waar je moeite mee hebt examenbundels en samengevat hebt gekocht is nog altijd goedkoper dan zakken en 6 vwo, 5 havo of 4 vmbo nog een keer over te doen! Daarom willen jouw ouders vast ook wel een stapel examenbundels en samengevat boeken voor je bestellen. De boeken zijn goed betaalbaar en zeker de moeite waard. Vraag maar hoe handig jouw leraar examenbundels vindt met de extra uitleg bij antwoorden van examenopgaven en ga vandaag nog jouw examenbundel bestellen of jouw samengevat bestellen van al jouw profielvakken en de vakken die je lastig vindt of zelfs voor alle vakken. Dan ben je verzekerd van een goede voorbereiding van jouw examens.