VMBO - examenbundels en samengevat

HAVO - examenbundels en samengevat

VWO - examenbundels en samengevat

Bestel jouw Examenbundels 2016-2017

Alles voor een geslaagd eindexamen

Gratis verzending vanaf €20,-  |  30 dagen bedenktijd  |  Vandaag besteld, morgen in huis  |  Veilig betalen
×

Examenbundels bestellen

Alle voordelen van examenbundels bestellen op een rij:
Stapelkorting: 10% bij 2 boeken en 15% bij 3+ boeken!
Volledig assortiment Examenbundels
Ook tweedehands Examenbundels
Examenbundels €15,50 & Samengevat €13
Gratis verzending boven €20,-
Vandaag besteld, morgen in huis
Uitstekende service van bol.com

Bestel examenbundels direct samen met jouw andere aankopen bij bol.com!

Koop bij bol.com

Examenbundel bestellen

Een examenbundel is de perfecte voorbereiding voor jouw vmbo examen, havo examen of vwo examen. Al jaren lang worden deze handige examenbundels samengesteld om jou helemaal klaar te stomen voor je examen en het helpt de meeste scholieren dan ook enorm. Examenbundels zijn een goede aanvulling op de gewone schoolboeken van iedere middelbare scholier omdat ze specifiek gericht zijn op jouw examen en anders in elkaar steken dan de gewone schoolboeken en studieboeken. Het is daarom niet voor niets dat alle leraren en scholen zo enthousiast zijn over de examenbundels. Vaak kunnen leerlingen hun kans op slagen vergroten door de goede training door het gebruik van examenbundels te doen tijdens hun eindexamenjaar, maar ook de jaren ervoor. Ga meteen jouw examenbundel bestellen of vraag je ouders om jouw examen beter te laten verlopen.

Examenbundel bestellen in 4/5 vwo en 4 havo

Toch zijn examenbundels ook uitermate handig in de jaren voor je eindexamenjaar als voorbereiding op jouw tentamens en schoolexamens. In schoolexamens worden namelijk ook al veel dingen op examenniveau getoetst van bepaalde onderwerpen die allemaal apart gerangschikt staan als hoofdstukken in de examenbundels. Daarnaast worden er vaak door scholen al complete vragen en opdrachten uit oudere examens gehaald en die jij dus misschien al wel eens in jouw examenbundel heb gezien. Examenbundels zijn dus zowel handig voor het centraal examen als de schoolexamens en tentamens. Een examenbundel bestellen in 4 en 5 vwo, 4 havo en 3 mavo is dus ook een heel verstandig idee waar je op de tentamens zeker profijt van zult krijgen.

Waarom Samengevat bestellen voor vwo, havo en vmbo?

Natuurlijk maakt Samengevat jouw succesverhaal helemaal compleet. In Samengevat staat alles wat jij moet weten voor je examens nog eens kort, duidelijk, handig en overzichtelijk bij elkaar in een boekje. Dit helpt jou alle examenstof goed in beeld te krijgen en nog beter te begrijpen. Maar ook Samengevat is net als de examenbundel heel handig voor tentamens en schoolexamens. In de samengevat staan de hoofdstukken die jij namelijk moet leren voor jouw SE overzichtelijk en afzonderlijk nog eens duidelijk en bondig weergegeven in een complete samenvatting. Samengevat en de examenbundel samen zijn de succesformule voor iedere middelbare scholier. Een examenbundel bestellen voor al jouw vakken is dus erg aan te raden. Om alles duidelijk, compleet en goed samengevat te krijgen is Samengevat bestellen de beste optie. Vooral voor al jouw profielvakken en de vakken waar je moeite mee hebt is het kopen van een examenbundel en Samengevat bestellen zeker de moeite waard.

Examenbundel bestellen of oefenexamens op internet?

Veel scholieren weten het verschil niet tussen de examenbundel boeken en de oefenexamens die je online kunt maken. De examenbundel boeken geven extra uitleg die jij nodig hebt om het antwoord op de examenvraag ook daadwerkelijk te begrijpen. Bij de oefenexamens op internet staan er alleen antwoorden zonder uitleg, waardoor veel leerlingen de vraag en het antwoord alsnog niet begrijpen. De examenbundel geeft jou wel alle benodigde informatie en uitleg om het antwoord wel echt te snappen. Hier heb jij natuurlijk veel meer aan omdat als je het echt begrijpt je het zelf later ook weer kunt toepassen. Dat is natuurlijk het hele idee van het examen en een examenbundel voor de vakken die jij lastig vindt kan jou daar uitstekend mee helpen.

Examenbundels en Samengevat kopen

Deze Samengevat en Examenbundel boeken loodsen jou het examen door en daardoor moet jij het examen waarschijnlijk niet nog een keer te proberen omdat je gezakt bent. Vergroot jouw kans op slagen en bestel jouw vwo examenbundel, vwo samengevat, havo examenbundel, havo samengevat, vmbo examenbundel of vmbo samengevat. Deze boeken kosten allemaal niet zo veel geld en daardoor is het mogelijk om voor meerdere of alle vakken examenbundels te kopen. Vraag je ouders of ze de examenbundels voor je willen kopen of jou willen helpen ze te betalen, zij willen natuurlijk ook dat jij in één keer slaagt. Bovendien krijg je gratis verzending bij aankoop van meerdere examenbundels. In één keer slagen is na aankoop van jouw samengevat boeken en examenbundels nog altijd vele malen goedkoper dan zakken. Bestel dus die examenbundels en slaag in één keer voor het vmbo, havo of vwo!